Mökkipalo Vimpelissä

Kaksi henkilöä loukkaantui perjantai-iltana Vimpelin Lakeaharjulla tapahtuneessa vapaa-ajan asunnon palossa. Palokunta sai hälytyksen iltakahdeksan aikaan Serpentiinitielle. Palopaikalla olevan päivystävän palomestarin mukaan tulipalo sai todennäköisesti alkunsa kiinteistön terassin lähettyviltä. Palon syttymissyytä tutkitaan.

Puurakenteisessa mökissä ollut pariskunta ei päässyt poistumaan terassille vievän, ainoan ulko-oven kautta. He poistuivat rakennuksesta ikkunan kautta ja loukkaantuivat tilanteessa. Palokunta sai estettyä palon leviämisen naapurirakennuksiin. Maa on Lakeaharjulla kuiva ja alueella on metsäpalovaroitus. Tuulen suunta on naapurimökkeihin päin.

Keskisuurta rakennuspaloa on ollut sammuttamassa viisi yksikköä Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen Vimpelin ja Alajärven paloasemilta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.