Kortesjärvellä kerätään adressia lääkäripalvelujen puolesta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärvellä kerätään adressia lääkäripalvelujen puolesta
Kortesjärvellä kerätään nimiä adressiin, jossa vastustetaan Kuntayhtymä Kaksineuvoisen suunnitelmaa lakkauttaa lääkäripalvelut Kortesjärven terveysasemalta.
Adressissa todetaan, että päätös merkitsisi erittäin isoa Kauhavan kaupungin Kortesjärvellä asuvien ihmisten eriarvoistamista muihin kuntayhtymän alueen asukkaisiin nähden. Jos kyseinen päätös tuo säästöä kuntayhtymälle ovat sen maksajina yhden kaupunginosan asukkaat lisääntyneinä matka- ym. kuluina.
Adressissa todetaan myös, että sote on tulossa ja silloin palveluja tarkastellaan varmasti – miksi nyt pitää näyttää ”mallia” keskittämisessä kun kuntayhtymän väkikin on ollut huolissaan sote-palvelujen etääntymisestä asiakkaista.
Kaksineuvoinen keskittää päivystys- ja kiirevastaanoton Kauhavan pääterveysasemalle. Suunnitelman mukaan Kortesjärveltä siirrettään lääkäri ja hoitaja osaksi Kauhavan pääterveysaseman kiirevastaanottoa. Yhtymähallitus käsittelee asiaa kokouksessaan torstaina.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.