Lappajärven Ampujat menettää harjoitustilansa

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Ampujat on lokakuusta lähtien toiminut Käpykankaantien varrella entisissä Kirkonkylän alakoulun tiloissa, jotka olivat jääneet tyhjiksi sisäilmaongelmien vuoksi. Nyt koulutoimi on kuitenkin ottamassa Ampujille annetut kaksi luokkahuonetta takaisin opetuskäyttöön, eikä riittävien väistötilojen löytäminen ole ollut helppoa.

Seura pyysi sivistystoimelta ja kunnan edustajilta vuoden lisäaikaa tilojen käyttöön ja yritti ehdottaa myös erilaisia kompromissiratkaisuja, mutta sivistystoimessa on oltu vastahakoisia joustamaan. Tilanne on seuran kannalta erityisen ikävä, sillä se remontoi syksyllä talkoovoimin saamansa tilat ilma-aseiden harjoitusradaksi.

Vanhalle koululle seuran nuoretkin jäsenet ovat voineet mennä omatoimisesti koulun jälkeen harjoittelemaan ilma-aseilla, mutta nyt heitä pitää ehkä alkaa kyydittää vastaaviin tiloihin esimerkiksi Lapualle tai Kuortaneelle. On myös vaarana, että pidemmälle edistyneitä ampujia aletaan houkutella suurempiin seuroihin, joissa on paremmat puitteet.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.