Lappajärven Ampujat menettää harjoitustilansa

Lappajärven Ampujat on lokakuusta lähtien toiminut Käpykankaantien varrella entisissä Kirkonkylän alakoulun tiloissa, jotka olivat jääneet tyhjiksi sisäilmaongelmien vuoksi. Nyt koulutoimi on kuitenkin ottamassa Ampujille annetut kaksi luokkahuonetta takaisin opetuskäyttöön, eikä riittävien väistötilojen löytäminen ole ollut helppoa.

Seura pyysi sivistystoimelta ja kunnan edustajilta vuoden lisäaikaa tilojen käyttöön ja yritti ehdottaa myös erilaisia kompromissiratkaisuja, mutta sivistystoimessa on oltu vastahakoisia joustamaan. Tilanne on seuran kannalta erityisen ikävä, sillä se remontoi syksyllä talkoovoimin saamansa tilat ilma-aseiden harjoitusradaksi.

Vanhalle koululle seuran nuoretkin jäsenet ovat voineet mennä omatoimisesti koulun jälkeen harjoittelemaan ilma-aseilla, mutta nyt heitä pitää ehkä alkaa kyydittää vastaaviin tiloihin esimerkiksi Lapualle tai Kuortaneelle. On myös vaarana, että pidemmälle edistyneitä ampujia aletaan houkutella suurempiin seuroihin, joissa on paremmat puitteet.

Jaa juttu: