Some yrittäjien avuksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Sosiaalinen media ja sen tarjoamat mahdollisuudet oman yritystoimintansa esille tuomisessa olivat pohdinnan ja opiskelun aiheina Vimpelissä. Nuorille sosiaalinen media ja hakukoneet ovat nykyaikaa jopa omaa kuntaa tai sen yrityksiä koskevassa tiedonhankinnassa. Illan aikana yrittäjät saivat seikkaperäisiäkin neuvoja esimerkiksi oman yrityksen Facebook-sivujen perustamiseen. Moni yrittäjä sai myös ahaa-elämyksen yrityksensä omien Facebook-sivujen perustamiseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.