KristinaMedi muuttaa Lappajärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Oy KristinaMedi Ab muuttaa Kivitipusta kunnanviraston päätyyn. Tiloissa on ennen toiminut muun muassa Järvinet. Kunnanhallitus hyväksyi vuokrasopimuksen maanantaina. Sen mukaan tilat ovat KristinaMedin käytettävissä ensi maanantaista alkaen.
Tulevaan vastaanottohuoneeseen rakennetaan lain edellyttämä vesipiste, jonka kustannukset on sisällytetty vuokraan. Jotta yrityksen ei mahdollisen laajentumisen yhteydessä tarvitsisi hakea uutta toimilupaa, on vuokrasopimukseen sisällytetty optio myös viereisestä keittiötilasta, jossa vesipiste on jo valmiina.
KristinaMedi aloittaa työterveyshuoltopalvelujen tuottamisen Lappajärvellä. Yritys aloitti toimintansa Lappajärvellä jo helmikuussa, silloin paikkana oli Kivitippu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.