Yhteisellä asialla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Maaliskuussa valmistuneen levikintarkastuksen mukaan Järviseudun Sanomien kokonaislevikki on 6 938 kappaletta. Siinä on laskua edellisvuoteen verrattuna kaksi prosenttia. Levikintarkastuksen teki MediaAuditFinland Oy.
Kahden prosentin lasku on pieni aikana, jona esimerkiksi Helsingin Sanomien levikki on laskenut kuusi prosenttia ja Ilkan reilut neljä prosenttia. Alueemme paikallislehdistä Järviseudun levikki on sukeltanut viisi prosenttia ja Komiat-lehden 4,5 prosenttia. Syitä laskuun ovat esimerkiksi väestön ikääntyminen sekä ihmisten lukutottumusten muuttuminen.
Järviseudun Sanomia tehdään suurella sydämellä. Tekijöinä on ammattitaitoinen, työhönsä sitoutunut porukka, jolle lukijoiden luottamuksen ja arvostuksen säilyttäminen on kunnia-asia. Viikosta toiseen etsimme ja löydämme alueeltamme mielenkiintoisia, koskettavia ja ajankohtaisia aiheita, joista teille lehden sivuilla kerromme. Eikä lehteä olisi ilman ilmoittajia. Heillekin on tärkeätä, että lehti luetaan tarkasti ja mahdollisimman monessa alueen kotitaloudessa.
Lehdellämme on tilaajia eri puolilla Suomea, jopa eri puolilla maailmaa. Tässä lehdessä ajatuksiaan paikallislehden merkityksestä kertoo muun muassa Irlannissa asuva tilaajamme. Puheenvuoron saa myös yli 50 vuotta Järviseudun Sanomia tilannut, nykyään Ahvenanmaalla asuva, lukijamme. Heitä, ja monia muita ystäviämme, yhdistää halu pysyä perillä entisen kotiseudun asioista, vaikka oma elämä on kenties jo pitkäänkin ollut muualla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.