Peruuttamaton vastaanottoaika maksaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan terveysasemilla oli viime vuonna 1 066 peruuttamatta jätettyä asiakasaikaa. Se tarkoittaa yhden työntekijän reilun kahden kuukauden hukkaan heitettyä työaikaa.
Kuluvan vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana peruuttamattomia aikoja on kertynyt jo reilut 300 kappaletta. Järvi-Pohjanmaan perusturvan talouspäällikkö Erna Hilli kertoo, että terveyskeskuksella on oikeus periä asiakkaalta maksu, mikäli asiakas ei tule varaamalleen ajalle. Maksun suuruus on 51,40 euroa. Se voidaan periä perumatta jätetyistä lääkärin ja erikoislääkärin vastaanottoajoista sekä suun terveydenhuoltoon liittyvistä ajoista.
Maksua ei peritä alle 15-vuotiailta eikä asiakkailta, joilla on peruuttamatta jättämiselle hyvä syy. Mikäli sakolta haluaa välttyä, aika pitää peruuttaa edellisenä päivänä kello 12 mennessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.