Lele Hardy kuntoutumassa vammastaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon naisten Korisliiga-joukkueen kapteeni Wilesia ”Lele” Hardy joutui jättämään pelikentät tammikuussa. Polven eturistiside katkaisi vahvaa kautta pelaamassa olleen, Yhdysvaltain Etelä-Carolinasta olleen pelaajan. Hardyn polvi leikattiin Seinäjoella. Kuntoutuminen on edistynyt hyvin. Islannin pääsarjassa ennen Vetoa ammattilaisena pelannut Hardy haluaa palata pelikentille entistä vahvempana. Hän pitää pelaajauransa ensimmäistä vakavaa loukkaantumista kasvattavana kokemuksena. Lele Hardyn kuulumisia voi lukea tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.