Hongisto ja Koski mukana Bioenergia- ja konepäivillä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Hongisto ja Koski mukana Bioenergia- ja konepäivillä
Kansanedustaja, maa- ja metsätalousvaliokunnan varapuheenjohtaja Reijo Hongisto Alajärveltä ja kansanedustaja, maa- ja metsätalousvaliokunnan sekä liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen Susanna Koski Vaasasta ovat lauantaina 16. huhtikuuta tavattavissa Kauhavalla järjestettävien Bioenergia- ja konepäivien yhteydessä.
Tapahtumaan on ilmoittautunut lähes 30 näytteilleasettajaa, bioenergia- ja konealan yrityksiä ja palveluntuottajia. Tapahtuma järjestetään 15.-16. huhtikuuta Pikoteam Oy:n piha-alueella. Tapahtumapaikka sijaitsee Kauhavan sisääntulotien varrella olevalla teollisuusalueella.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.