Järvipohjanmaan Kansalaisopisto juhlii monin tavoin

Julkaistu:

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto juhlii 50 vuotta jatkunutta toimintaansa kevään aikana. Ensi viikolla vietetään kansalaisopiston opintoryhmissä avoimia ovia. Opiskelusta kiinnostuneet ihmiset voivat viikon aikana käydä tutustumassa opintoryhmien toimintaan muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Joissakin ryhmissä on mahdollisuus osallistua myös tunnille.

Osa kevään juhlanäyttelyistä on jo avattu. Soinin kädentaitoryhmien näyttely on avoinna Soinin kirjastossa 13.4. saakka kirjaston aukioloaikoina. Vimpelin posliini- ja pastellimaalausryhmien näyttely on esillä entisen Vimpelin Musa-Kuvan ikkunassa niin ikään 13.4. asti.

Mainos

Alajärven Nuorisoseurantalolla on Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston 50-vuotisjuhlintaan liittyvä juhlanäyttely 15.-17.huhtikuuta. Siellä on esillä kädentaitojen näyttely sekä ryhmien toiminnan esittelyä muun muassa musiikki- ja tanssiesityksin sekä työnäytöksiä. Taidepiirien näyttely avataan Makasiinissa 25. huhtikuuta. Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston 50-vuotisjuhlaa vietetään Alajärven koulukeskuksen auditoriossa sunnuntaina 17.huhtikuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.