Vimpelin puolesta kuntalaiskuulemisessa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

103 kuntalaista osallistui Vimpelin yhteiskoulun ja lukion auditoriossa järjestettyyn, kuntajakoselvitykseen liittyneeseen kuntalaistilaisuuteen. Kuntalaisilla oli mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja Eero Laesterälle, joka toimi kuntajakoselvittäjänä Vimpeliä ja Alajärveä koskevassa kuntajakoselvityksessä. Leppoisissa tunnelmissa sujuneen illan aikana esitetyistä puheenvuoroista välittyi huoli ja epäluulo Vimpelin tulevaisuudennäkymistä mahdollisen kuntaliitoksen koittaessa. Muutamat osallistujat vetosivat niin kuntajakoselvittäjään kuin valtioneuvostoonkin kuntaliitosvaihtoehdosta luopumiseksi. Toisissa puheenvuoroissa painotettiin puolestaan yhteistyön tärkeyttä, olipa Vimpeli tulevaisuudessa osa Alajärven kaupunkia tai itsenäinen kunta. Aplodeja ja naurunremakkaakin sisältäneen keskustelutilaisuuden päätteeksi kysyttiin, että kuka haluaa kuntaliitosta Alajärven kanssa. Tulos oli selvä. Ylös nousseiden käsien perusteella ainakin salillinen vimpeliläisiä haluaa säilyttää kotikuntansa itsenäisenä kuntana.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.