Käsitöiden kirjo juhlistaa päivänsankaria

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven kunnantalon kellarissa sijaitseva taidetila Tiira on muuttunut käsitöiden tyyssijaksi. Galleriaan on pystytetty evijärveläisen Salme Mäkelän 80-vuotisjuhlanäyttely Elämän kirjo.

Katseltavaa riittää toviksi jos toiseksi, sillä käsitöitä on ihailtavana laidasta laitaan. Kyseessä on monipuolisen käsitöiden taitajan näyttely, joka sisältää muun muassa sukkia, lapasia, patalappuja, pöytäliinoja, päiväpeittoja, mattoja sekä seinätauluja ja -vaatteita.

Näyttelyn vanhimmilla käsitöillä on ikää jo yli kuusikymmentä vuotta. Mukana on muun muassa Mäkelän aikoinaan keskikoulussa tekemä voimisteluvaatepussukka. Uusin työ on puolestaan tammikuussa valmistunut kirjottu liina.

Käsitöiden lisäksi Tiirassa on esillä Mäkelän maalauksia ja runoja vuosien varrelta.

Näyttely on auki 28. maaliskuuta asti.

Lue Elämän kirjo -näyttelystä lisää 9.3. ilmestyneestä Järviseudun Sanomista!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.