Kurejoella juhlittiin 90-vuotiasta Jamia

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Runsas joukko Jamin Kurejoen toimipisteen henkilökuntaa, entisiä oppilaita ja sidosryhmiä kokoontui koululle juhlistamaan oppilaitoksen 90-vuotispäivää.

MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila nosti juhlapuheessaan esille koulun erityisominaisuuksia. Hän totesi oppilaitosten olevan merkittävässä roolissa, kun etsitään ratkaisuja kestävän kehityksen toteutumiseksi niin energiataloudessa, ruokajärjestelmissä kuin muussakin ihmisen toiminnassa:
-Se on täällä ymmärretty myös maakunnallisesti.

Maakunnan strategiassa pidetään keskeisenä biotalouden uusien ratkaisujen sekä kestävien ja tehokkaiden ruokajärjestelmien synnyttämistä.

Mainos

Juhlassa puhuivat myös Jamin hallituksen puheenjohtaja Antti-Kalle Levijoki sekä valtuuston puheenjohtaja Jaakko Harju. Alajärven kaupungin tervehdyksen toi kaupunginjohtaja Vesa Koivunen. Alajärven Musiikkiopiston viulistit Iida Palmu ja Katriina Herrala esittivät musiikkia Saija-Leena Ojutkankaan säestyksellä ja Paavolan koulun 6. luokan tytöt esittivät Farmarikantri-tanssiesityksen. Juhlatoimikunta oli koonnut koulun historiasta kuvakavalkadin, joka vei yleisön aikamatkalle maamieskoulunmäen menneisiin päiviin.

Lue lisää aiheesta Järviseudun Sanomissa keskiviikkona 17. helmikuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.