Sillankorva sai uudet vuokralaiset

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Sillankorvan leirintä-alue on saanut uudet vuokralaiset. Evijärven kunnanhallitus valitsi viime viikolla kunnan omistaman Sillankorvan leirintäalueen uusiksi vuokralaisiksi Kaj Hautakedon ja Jaana Podlinevan. Vuokrasopimus allekirjoitettiin torstaina.

Sopimus koskee vain kesää 2016. Jatkosta päätetään erikseen, sillä kunnan taloussuunnitelmassa on varattu vuosille 2017–2018 investointirahaa yhteensä 400 000 euroa Sillankorvan rakennuskannan uusimiseen. Mahdolliset investoinnit vaikuttavat tulevien vuosien osalta leirintäalueen vuokrasopimukseen.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.