Rekkakolarin tutkinnassa rikosepäily

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelissä Patruunantien ja Isokankaantien risteyksessä torstaina tapahtuneen kahden rekan ja kahden muun auton ketjukolarin tutkinta jatkuu edelleen. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sakari Palomäki Pohjanmaan poliisista kertoo, että onnettomuuden aiheutti kuorma-auton kuljettaja, joka tuli Alajärven suunnasta 68-tietä ja kääntyi Patruunantielle päin, suoraan Lappajärven suunnasta tulossa olleen kuorma-auton eteen.
–Näillä tiedoilla epäilemme kuorma-auton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän ei ole havainnut vastaantulevaa liikennettä. Alustavan käsityksen mukaan kyse on virhearviosta.

Lappajärven suunnasta tullut rekka väisti liikenteenjakajan ylitse kevyenliikenteen väylälle ja alikulkutunneliin. Patruunantielle kääntymässä ollut rekka törmäsi pakettiautoon, joka odotti Patruunantien liittymässä, ja se kääntyi ympäri kolhaisten takana ollutta autoa.
Onnettomuudessa mukana olleet säästyivät vakavimmilta vammoilta, mutta liikenteenjakajan, opastekylttien, kaiteiden ja katuvalojen saamia kolhuja korjataan vielä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA