Rekkakolari Vimpelissä ilman henkilövahinkoja

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin keskustan tuntumassa tapahtui aamulla kahden ajoneuvoyhdistelmän yhteenajo.
– Kaksi kantatietä ajanutta rekkaa osui yhteen kulmat vastakkain. Toinen suistui Vimpelin kirkonkylän puoleiseen kevyen liikenteen alikulkuun, kertoi pelastuspäällikkö Antti-Jussi Isotalo Alajärveltä.
Lisäksi toinen rekka osui ulosajon yhteydessä kirkonkylältä päin tulleen pakettiauton nokkaan.
Kolarissa säästyttiin vakavimmilta vammoilta, mutta osallisina olleet kuljettajat kävivät lääkärin tarkastuksessa. Palo- ja pelastuslaitoksen tehtäväksi jäi ohjata liikennettä, estää lisävahinkoja ja siistiä paikkoja kolarin jäljeltä.
Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.