JS-hiihtelyt kahden viikonvaihteen aikana

Järviseudun Sanomien nimikkohiihto, perinteisen JS-hiihtely järjestetään tänä vuonna kahden viikonlopun aikana. Osakilpailuja on edelleen neljä. Kettusaarihiihto Evijärvellä järjestetään lauantaina 27. helmikuuta ja sunnuntaina 28. helmikuuta sivakoidaan Kraaterihiihto Lappajärvellä. Vimpelissä järjestetään Viinilaaksohiihtely 5. maaliskuuta ja seuraavana päivänä 6. maaliskuuta Purmojärvihiihto Kortesjärvellä.

– Kuukauden mittainen ehjä talvi tuntuu olevan melkoinen haaste näillä leveysasteilla, siksi aikataulua on nyt tiivistetty, kertoo Kauhavan kaupungin liikunnanohjaaja Katja Kankaansyrjä.

Neljän osakilpailun kaksi ensimmäistä kisaa hiihdetään vapaalla tyylillä ja kaksi viimeistä perinteisellä tyylillä. Jokaisessa kilpailussa ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Kilpasarjojen lisäksi kaikissa osakilpailuissa on myös retkisarja. Osakilpailun voittajat palkitaan sarjoittain. Lisäksi osakilpailujen yhteenlaskettujen aikojen perusteella paras mies- ja naishiihtäjä palkitaan kiertopalkinnolla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.