JS-hiihtelyt kahden viikonvaihteen aikana

Julkaistu:

Aihe:

Järviseudun Sanomien nimikkohiihto, perinteisen JS-hiihtely järjestetään tänä vuonna kahden viikonlopun aikana. Osakilpailuja on edelleen neljä. Kettusaarihiihto Evijärvellä järjestetään lauantaina 27. helmikuuta ja sunnuntaina 28. helmikuuta sivakoidaan Kraaterihiihto Lappajärvellä. Vimpelissä järjestetään Viinilaaksohiihtely 5. maaliskuuta ja seuraavana päivänä 6. maaliskuuta Purmojärvihiihto Kortesjärvellä.

– Kuukauden mittainen ehjä talvi tuntuu olevan melkoinen haaste näillä leveysasteilla, siksi aikataulua on nyt tiivistetty, kertoo Kauhavan kaupungin liikunnanohjaaja Katja Kankaansyrjä.

Neljän osakilpailun kaksi ensimmäistä kisaa hiihdetään vapaalla tyylillä ja kaksi viimeistä perinteisellä tyylillä. Jokaisessa kilpailussa ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Kilpasarjojen lisäksi kaikissa osakilpailuissa on myös retkisarja. Osakilpailun voittajat palkitaan sarjoittain. Lisäksi osakilpailujen yhteenlaskettujen aikojen perusteella paras mies- ja naishiihtäjä palkitaan kiertopalkinnolla.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA