Petra Olli neljäs Vuoden Urheilija-äänestyksessä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Painija Petra Olli sijoittui Urheilutoimittajain Liiton Vuoden Urheilija –äänestyksessä neljänneksi. Äänestyksen tuloksen julkaistiin tiistai-iltana pidetyssä Suomen Urheilugaalassa. Äänestyksen voitti viime vuonna 2015 keihäänheiton MM-pronssia saavuttanut ja Timanttiliigan kokonaiskilpailun voittanut Tero Pitkämäki.

Pitkämäki sai äänestyksessä 3488 pistettä ja 102 äänestäjää nimesi hänet ykköseksi. Viiden parhaan joukkoon sijoittuivat myös ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen 3 207 pisteellä (76 ykkössijaa), uimari Jenna Laukkanen 2 851 pisteellä (64), painija Petra Olli 2 517 pisteellä (41) ja lumilautailija Roope Tonteri 2 418 pisteellä, 94 ykkössijaa.

Petra Olli on parhaillaan harjoitteluleirillä Coloradossa, Yhdysvalloissa.
– Onnea Pitkämäen Terolle vuoden urheilija-tittelistä ja onnittelut myös kaikille muille palkituille! Täällä treeniä pari päivää vedetty ja aikamoista puuskuttamista ollut. Eiköhän se tästä. Yritetään painaa hommia niin että ensi vuonnakin toimittajilla olisi mahdollisimman vaikeaa valitessaan urheilijoita palkinnoille!!! Pidetään yhdessä Suomi maailmankartalla, viestitti Olli facebookin välityksellä äänestyksen ratkettua.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.