Veto pelaa Halsualla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon miesten Superpesis-joukkue pelaa yhden runkosarjan kotiottelunsa Halsualla tulevana kesänä. Kesäkuun 28. päivänä kello 18 alkavassa ottelussa Vedon vastustajaksi asettuu sarjanousija Oulun Lippo. Tavoitteena on saada Käpylän pesäpallokentällä pelattavaan otteluun 2 500–3 000 katsojaa.

Ottelusta veikataan jo nyt Halsuan pesiskesän kohokohtaa. Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki toteaa, että ottelu on iso juttu etenkin Vedon halsualaislähtöisille pelaajille. Mikko Kanala, Arttu Ruuska ja Timo Hanhisalo ovat ammentaneet pesisoppinsa Halsualla. Oulun Lipon väreissä nähdään puolestaan Vedon entinen lukkari Hannu Huuskonen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.