Antin päivää vietettiin Vimpelissä

Paikallislehdistön perinteistä nimikkopäivää, Antin päivää vietettiin maanantai-iltana Vimpelissä Jäykäntuvalla.

Tilaisuudessa jaettiin Järviseutu-Säätiön apurahoja, paikallislehdistön Antti-patsas, Suomen Kotiseutuliiton kultaisia ansiomerkkejä ja useita muita huomionosoituksia, joista kerrotaan tarkemmin keskiviikon Järviseudun Sanomissa.

djmedia:39

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.