Toivotaan parasta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Postin lakkotilanteen takia Järviseudun Sanomien tämän viikon jakelu haluttiin varmistaa palkkaamalla työhön päälevikkialueelle yksityinen jakelufirma. Jakelu on viivästynyt ja jotkut ovat jääneet kokonaan ilman lehtiä. Lehtiä jaetaan vielä tänään torstaina.
Kaikki niin lähellä asuvat kuin kaukaiset ystävämme voivat kuitenkin lukea Järviseudun Sanomat näköislehtenä netistä ilmaiseksi klikkaamalla kotisivujen etusivulla olevaa linkkiä. Osoite on www.jarviseudunsanomat.fi
Lehtiä on saatavana Kortesjärvellä Pyyhekauppa & Karteekista ja S-Marketista sekä Evijärvellä Valokuvausliike Pesoselta sekä Lappajärveltä Järviseudun Sanomien toimistosta. Vimpelissä Järviseudun Sanomia on tänään kello 17 jälkeen ostettavissa R-kioskilta ja niitä on useampia kappaleita kirjastossa luettavana.
Järviseudun Sanomat on pahoillaan tilanteesta. Hyvitykseksi tilaajille tehdään tänä vuonna yksi ylimääräinen lehti, eli lehtiä ilmestyy 53 kappaletta. Toivottavasti Postin henkilökunnan ja työnantajan välille löytyy sopu mahdollisimman pian, lakko loppuu ja ensi viikon lehti tulee kaikille häiriöittä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.