Nahkalan matka esillä Nelimarkka-museossa

Vimpeliläisen kuvataiteilija Nina Nahkalan näyttely The Journey – Matka on esillä Alajärven Nelimarkka-museossa marraskuun 29. päivään saakka. Näyttelyssä esillä olevien töiden kautta Nina Nahkala kertoo pohtivansa sitä, mitä on elämänsä aikana oppinut. Näyttelyssä on esillä sekä esittävää että ei-esittävää taidetta. Töissä on vahvoja värejä, herkän vaaleita sävyjä unohtamatta. Punainen edustaa taitelijalle positiivisuutta. Punainen ottaa pääosan Sukellus punaiseen –nimisessä työssä.
Näyttelyn avasi eduskunnan toinen varapuhemies Paula Risikko, joka oli tutustunut Nina Nahkalan taiteeseen viime syksynä. Risikko oli mieltynyt etenkin keltaisen sävyjä hohtaviin teoksiin. Risikon mielestä kotona pitäisi olla keltaista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.