Peltolasta yhteiskoulun rehtori

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpeliläinen kasvatustieteen maisteri Maija Peltola on valittu Vimpelin yhteiskoulun rehtoriksi. Järvi-Pohjanmaan sivistyslautakunta päätti asiasta äänestyksen jälkeen. Sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto oli esittänyt, että rehtorin virkaan valitaan kortesjärveläinen kasvatustieteen maisteri Raija-Liisa Hakala ja että Peltola valittaisiin ensimmäiselle varasijalle. Sivistyslautakunnan jäsen Sirkka Männikkö esitti Anita Ammesmäen kannattamana Peltolan valitsemista rehtoriksi. Suoritetussa suljetussa lippuäänestyksessä Peltola sai kuusi ja Hakala viisi ääntä.
Vimpelin yhteiskoulun rehtorin virkaa haki kaikkiaan 11 henkilöä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.