Murtoja Vimpelissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

29.-30.9 välisenä yönä Vimpelissä murtauduttiin Toolgate Oy:n nimisen firman hallirakennukseen Yhdystiellä. Samana yönä on murtauduttu myös Mäkisen autokorjaamoon Lähdetiellä ja H.T.Paalijärven toimistoon ja tehdastiloihin Rinnetiellä.
Varkaat veivät mukanaan ainakin käteistä rahaa ja polttoöljyä sekä dieseliä. Poliisi on kiinnostunut kaikista vihjeistä liittyen em. tapauksiin. Tiedot voi ilmoittaa numeroon 0295440513 tai sähköpostilla tutkinta.lapua@poliisi.fi

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.