Miksei pesäpalloa voi harrastaa Evijärvellä?

Pesäpallo on todella kiva ja liikunnallinen harrastus. Monet oppilaat ovat kiinnostuneet tästä harrastuksesta ja haluaisivat pelata sitä muuallakin kuin koulussa liikunnantunneilla.
Monet ovat ehdottaneet, että pelaisimme pesäpalloa kavereidemme kanssa vapaa-ajalle. Ehdotus on mainio, mutta pesäpalloon tarvittavia välineitä ei ole ollut riittävästi.
Pesäpallokerho olisi erinomainen liikuntamahdollisuus pesäpallosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Kerhossa tutustuttaisiin pesäpallon tekniikan saloihin, harjoiteltaisiin lyömään pesäpallomailalla ja ottamaan koppeja räpylällä. Pesäpallo on myönteinen laji, jossa jokainen voi kehittyä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.