Petra Olli saavutti MM-hopeaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lappajärven Veikkojen Petra Olli voitti hopeaa naisten 58-kiloisten sarjassa painin MM-kilpailuissa Las Vegasissa. Sijoituksellaan hän varmisti Suomelle paikan ensi kesän Rion olympialaisiin. Petra Ollin sijoitus oli sikälikin historiallinen, että suomalainen nainen ei ole koskaan aiemmin sijoittunut painissa MM-mitaleille. Finaalissa kultaa voittanut Ollin vastustaja, japanilainen Kaori Icho, on kymmenkertainen maailmanmestari ja kolminkertainen olympiavoittaja.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA