Lukijan mielipideartikkeli:

Terhi Kultalahden kirjoittelusta

Terhi Kultalahti kirjoitti tämän lehden viime numerossa muun muassa seuraavaa: “Pykälät 189 ja 195 ovat julkisuuslain mukaisesti salaisia. Salassa pidettävästä asiakirjasta ja päätöksestä ei voida tuoda päätöksen taustaa ja esittelytekstiä julkisuuteen”.
Lyhyesti tämän lehden lukijoille ja joillekin evijärveläisille kuntapäättäjille: Terhi Kultalahden väitteet salassapitomääräyksistä ovat virheellisiä. Terhi Kultalahti syyttää allekirjoittanutta myös panettelusta. Entiseen hyvään aikaan asioiden totuudenmukaista esilletuontia pidettiin hyveenä. Nykyisen Evijärven kunnanhallituksen puheenjohtajan kielenkäytössä sana hyve on muuttunut sanaksi panettelu.
Lisäksi Terhi Kultalahden kirjoittelu ja hänen johtamansa kunnanhallituksen jotkin päätökset herättävät väistämättä kysymyksen: Ovatko kaikki johtavat evijärveläiset päätöksentekijät huomioineet suomalaisen oikeusvaltion periaatteet? Suomen lakihan on poliittisten päätösten yläpuolella. Tehtiinpä päätökset minkä suuruisella enemmistöllä tahansa.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.