Lukijan mielipideartikkeli:

Vesijetit häiriköivät Evijärvellä

Nyt on joku tai jotkut pösilöt hankkineet näitä turhakkeita Evijärvelle mökkiläisten kiusaksi. Näillähän ei ole mitään järkikäyttöä, vaan ajellaan hupia omassa aallokossa ja meteli on aivan helvetillinen, tyynenä kesäiltana se kuuluu joka niemeen ja notkelmaan.
Esimerkiksi 19.–23. elokuuta mökillä ollessamme ensimmäiset pösilöt pyörivät jetteineen Sillankorvan venelaiturialueen edessä, mitähän vaunumatkailijat tykkäsivät kyseisestä vehkeestä!
Joka ilta sama kaahailu kantautui jostain päin järveä, voiko tyhmempää leikkikalua näin pienelle ja tiheään mökitetylle Evijärvelle joku hommata muuta kuin ihan piruuttaan.
Kunnan pitäisi välittömästi kieltää kyseisen “kulkuneuvon” käyttö Evijärvellä tai mökkiläiset häipyvät muihin maisemiin nauttimaan kesäiltojen rauhasta.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.