Veto jyräsi finaaliin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Veto marssi miesten Superpesis-finaaliin voittamalla välieräsarjassa Jyväskylän Kirin puhtaasti otteluvoitoin 3–0. Maanantain ottelussa Veto esitti pesiksen ilotulitusta varsinkin toisella jaksolla. Oikeakin ilotulitus Saarikentällä nähtiin kesken ottelun, kun juhlistettiin Sami Haapakosken tuhannetta tuotua juoksua Superpesiksessä. Veto saa lauantaina vastaansa 5.9. Saarikentällä kello 16 alkavassa finaalisarjassa vastaansa Sotkamon Jymyn. Finaalipaikka tarkoittaa sitä, että Veto on varmistanut 7. perättäisen mitalinsa Superpesiksessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.