Esikoulu uomissaan Rantakylällä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Viime lukuvuoden päättyessä loppui perusopetus Vimpelin Rantakylän koululla. Elokuun 17. päivänä Rantakylän koululla käännettiin uusi lehti, kun kunnan kaikki esikoululaiset aloittivat eskarivuotensa koululla. Tällä lukukaudella oppimisen riemua kokee 26 esikoululaista kahdessa eri luokassa. Esikoululaisia riittää myös tuleville vuosille. Koulun lähiympäristö metsineen tarjoaa oman lisänsä esikoululaisten arkeen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.