Avauskisat Lakis Sport Centerillä

Vimpelin Lakeaharjulla sijaitsevalla hiihdon ja ampumahiihdon harjoittelu- ja kilpailukeskuksessa pidettiin avauskisat, joiden lajeina olivat ampumajuoksu nuorimmilla kisaajilla ja rullahiihto 15-vuotiaista ylöspäin. Lakis Sport Centerin avauskilpailuihin oli saapunut osallistujia Seinäjoelta sekä aina Loimaata ja Rovaniemeä myöten. Aikakirjoihin saatiin merkitä yksi järviseutulainen voittaja Lappajärven Veikkojen Perttu Ollin kehiteltyä puhtaan ammunnan jälkeen oivan loppukirin 13-vuotaiden poikien sarjassa.

djmedia:31

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.