Avauskisat Lakis Sport Centerillä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Lakeaharjulla sijaitsevalla hiihdon ja ampumahiihdon harjoittelu- ja kilpailukeskuksessa pidettiin avauskisat, joiden lajeina olivat ampumajuoksu nuorimmilla kisaajilla ja rullahiihto 15-vuotiaista ylöspäin. Lakis Sport Centerin avauskilpailuihin oli saapunut osallistujia Seinäjoelta sekä aina Loimaata ja Rovaniemeä myöten. Aikakirjoihin saatiin merkitä yksi järviseutulainen voittaja Lappajärven Veikkojen Perttu Ollin kehiteltyä puhtaan ammunnan jälkeen oivan loppukirin 13-vuotaiden poikien sarjassa.

djmedia:31

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.