Pohjanmaan poliisilaitos tiedottaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Rattijuopumus Lappajärvellä

Poliisipartio pysäytti lauantaina 29.8. kello 11.10 Lappajärvellä Ranta-ahontiellä henkilöauton tarkastusta varten. Kuljettajana toimineelle 55-vuotiaalle evijärveläisnaiselle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 1.06 promillea, joten häntä epäillään rattijuopumuksesta. Lisäksi todettiin kujettajan menettäneen ajo-oikeutensa jo aiemmin, joten häntä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kyydissään naisella oli yksi matkustaja.

Polkupyöräilijä ajoi auton kylkeen Alajärvellä

Sunnuntaina kello 19 aikaan tuli ilmoitus Rantalantien ja Riihikankaantien risteyksessä tapahtuneesta polkupyöräilijän ja autoilijan välisestä liikennevahingosta ja tapahtumapaikalla ilmeni, että 10-vuotias polkupyöräkypärällä varustettu alajärveläinen poika oli ajanut polkupyörällä Riihikankaantietä tarkoituksenaan ylittää Rantalantie hänelle kärkikolmio-liikennemerkillä väistämisvelvollisuutta osoittavassa risteyksestä, jolloin pyöräilijältä oli jäänyt kokonaan huomaamatta Rantaltietä pitkin lähestynyt henkilöauto seurauksella, että pyöräilijä oli täydellä ajovauhdillaan törmännyt auton vasempaan etuoveen loukkaantuen vakavasti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.