Kolmas Pyhä yksinkertaisuus -festari soi viime viikonloppuna

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven seurakunnan kolmas Pyhä yksinkertaisuus –musiikkitapahtuma järjestettiin Kyrönniemen leirikeskuksessa 22. elokuuta. Intiimissä, akustisessa konsertissa esiintyivät aloitteleva soinilaisartisti Marianna Österlund, kanteleensoittaja Ida Elina, gospelartisti Jukka Leppilampi, laulaja-lauluntekijä Jippu, soinilainen Timpurin Roudarit ja lappajärveläisistä ja evijärveläisistä nuorista koottu Kari Mantere ja Pyhä orkesteri. Myös Etiopiassa toimiva hyväntekeväisyysyhdistys Astamari ry oli mukana myyntipöytineen. Lue järjestäjien, yleisön ja tapahtumassa esiintyneen Marianna Österlundin mietteitä eilisestä paperilehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.