An-La Oy:lle uudet vetäjät

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alumiiniprofiilien jatkojalostukseen erikoistunut An-La Oy on saanut uudet yrittäjät. Antti Kujala on jättämässä vetovastuuta Taisto Rasinaholle ja Jorma Ojajärvelle. Alajärven Mäkelänmäellä toimiva yritys työllistää kymmenen henkilöä, jotka jatkavat vanhoina työntekijöinä. Vuonna 2001 perustetun An-La Oy:n uusien yrittäjien tähtäimessä on kasvattaa yritystä, sen liikevaihtoa, tuotantotiloja ja henkilöstömäärääkin. Viime vuonna An-La Oy:n liikevaihto oli 1,3 miljoonaa euroa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.