Järviseutulaisjoukkueille tappiot

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven Ankkurit kaatui kotonaan ja Vimpelin Veto vieraissa miesten Superpesiksen puolivälieräotteluissa torstaina. Ankkurit pysyi vielä avausjaksolla Sotkamon Jymyn vauhdissa ja kiri 3–3 -tasalukemiin. Jymyn Antti Hartikainen löi neljännen tasoittavalla voittojuoksun. Toisen jakson neljännessä vuorossa vieraat saivat neljä juoksua, ottivat jakson nimiinsä 2–7 ja veivät voiton mennessään. Kari Kellokoski palkittiin kotijoukkueen parhaana. Ottelusarjaa 2–0 -voitoin johtava Jymy isännöi sinikeltaisia lauantaina Hiukassa kello 15 alkavassa ottelussa.

Vimpelin sinivalkoisten veto ei ollut parhaimmillaan Pattijoen Rännärillä, jossa jaksot kirjattiin Pattijoen Urheilijoille 3–1 ja 4–1. Veto sai tuulisessa säässä pelatussa ottelussa aikaan 14 kolmostilannetta, isäntien kehitellessä 17 kolmostilannetta. Veto sai suitsittua Pattijoen ykköskotiuttaja Antti Korhosen hyökkäykset yhteen lyötyyn juoksuun. Vedon juoksujen lyöjät olivat Henri Puputti ja Mikko Rantalahti ja tuojia Mikko Kanala ja Sami Haapakoski. Vedon parhaana palkittiin Teemu Isoketo. Joukkueet kohtaavat Vimpelin Saarikentällä lauantaina kello 16 ja sunnuntaina Rännärillä kello 17. Välieräpaikka varmistuu kolmella voitolla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.