KJV:n Helena Hakala 12:s sprintissä

Julkaistu:

Aihe:

Pyöräsuunnistuksen nuorten (20-v.) MM-kisoissa jäätiin keskiviikkonakin ilman mitaleita, kun Kortesjärven Järvi-Veikkojen Helena Hakala oli sprintissä naisten sarjassa parhaana suomalaisena kahdestoista. Hän jäi kilpailun voittaneesta Tshekin Veronika Kubinovasta 2 minuuttia 36 sekuntia. Muiden suomalaisten sijoitukset olivat 13:s, 19:s ja 21:s. Miesten puolella paras suomalainen, Miska Tervala, oli 11:s. Aikuisten puolella Susanna Laurila ajoi hopealle. Kilpailu jatkuu perjantaiaamupäivällä pitkällä matkalla ja lauantaina viestillä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.