Lappajärven yu-mestarit selvillä

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven yleisurheilun mestaruudet ratkottiin Stadio Nissillä keskiviikkoiltana. Iloisessa tapahtumassa oli paikalla runsaasti urheilijoita ja yleisöä. Tilaisuuden aluksi Lappajärven kunnan ja LaVe:n puolesta muistettiin SM-mitalisteja Teemu Veteläsuota ja Elmo Savolaa, heidän valmentajiaan ja kotijoukkojaan. Veteläsuo sijoittui kolmanneksi 19-vuotiaiden 100 metrillä ja Elmo Savola voitti kultaa Kalevan kisoissa. Lappajärven mestaruuskisoista lisää seuraavassa lehdessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.