Vimpelistä Wyomingiin

Vimpelin Vedossa koripallo-oppinsa saanut Riikka Kujala lähtee koripallon perässä Yhdysvaltoihin. Hän on saanut NCAA:n eli Yhdysvaltojen yliopistourheilun kattojärjestön myöntämän stipendin. 165-sentitsellä takamiehellä on tarkoituksenaan suorittaa yhdysvaltalainen yliopistotutkinto. Tutkinnon suorittaminen kestää neljä vuotta. Pääainettaan Riikka ei ole vielä valinnut, koska sen voi valita opintojen aloittamisen jälkeenkin. Riikka lähetti eurooppalaisia koripalloilijoita Yhdysvaltoihin auttavalle valmentajalle sähköpostia, josta asiat etenivät kuukauden päivät sitten siihen pisteeseen, että yliopistokoripalloilijan urasta tulee totta. Riikka Kujalan opiskelukaupunki on 30 000 asukkaan Laramie. Wyoming Universityssä opiskelee noin 13 200 opiskelijaa 94:stä eri maasta.

Jaa juttu: