Vimpelistä Wyomingiin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedossa koripallo-oppinsa saanut Riikka Kujala lähtee koripallon perässä Yhdysvaltoihin. Hän on saanut NCAA:n eli Yhdysvaltojen yliopistourheilun kattojärjestön myöntämän stipendin. 165-sentitsellä takamiehellä on tarkoituksenaan suorittaa yhdysvaltalainen yliopistotutkinto. Tutkinnon suorittaminen kestää neljä vuotta. Pääainettaan Riikka ei ole vielä valinnut, koska sen voi valita opintojen aloittamisen jälkeenkin. Riikka lähetti eurooppalaisia koripalloilijoita Yhdysvaltoihin auttavalle valmentajalle sähköpostia, josta asiat etenivät kuukauden päivät sitten siihen pisteeseen, että yliopistokoripalloilijan urasta tulee totta. Riikka Kujalan opiskelukaupunki on 30 000 asukkaan Laramie. Wyoming Universityssä opiskelee noin 13 200 opiskelijaa 94:stä eri maasta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.