Ankkurit sai Sotkamon, Veto Pattijoen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Miesten Superpesis-kausi jatkuu järviseutulaisjoukkueiden osalta tiistaina 18.8. alkavissa puolivälierissä. Runkosarjan voittanut Vimpelin Veto saa ottelusarjassa vastaansa kahdeksanneksi sijoittuneen Pattijoen Urheilijat. Ensimmäinen kohtaaminen on luvassa tiistaina Vimpelin Saarikentällä, jossa pelataan myös lauantaina. Torstaina joukkueet kohtaavat Rännärillä. Kuudenneksi sijoittunut Ankkurit aloittaa puolivälieräsarjan runkosarjan kolmanneksi jäänyttä Sotkamon Jymyä vastaan Hiukassa. Kitrolla pelataan torstaina. Välieriin pääsee kolmella voitolla.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.