Leiripäivä valmisti esikouluun

Lappajärven seurakunta järjesti maanantaina 3. elokuuta esikoulun aloittavien lasten leiripäivän Kyrönniemen leirikeskuksessa. Tiistaina järjestettiin vastaava tapahtuma myös peruskoulun aloittaville lapsille.

Leirillä oli pienimuotoisen uskonnollisen ohjelman lisäksi muun muassa isosten opastuksella askartelua, seikkailurataa, uimista ja saunomista sekä yleistä hauskanpitoa ja ulkoilmassa viihtymistä. Lappajärven seurakunnan lapsi- ja perhetyöntekijä Ulla Kontiainen kertoo, että leiri valmentaa lapsia esikoulun aloittamista ja vanhemmista irrottautumista varten.

–Lapset oppivat täällä tutustumaan toisiinsa, ja heille opetetaan ryhmätaitoja, sääntöjä, kärsivällisyyttä ja toisten huomioon ottamista. Kaikki ovatkin jo päässeet matkaan hyvin, ja lapset ovat jo aamun aika ehtineet ystävystyä toistensa kanssa.

Lue lisää lasten ja Kontiaisen kommentteja keskiviikon paperilehdestä.

Jaa juttu: