Rehtoriksi 11 ehdokasta

Vimpelin yhteiskoulun rehtorihaun toisella hakukierroksella sivistyslautakunta sai kolme uutta ehdokasta rehtorin virkaa hoitamaan. Viime perjantaina päättyneessä haussa virkaa hakivat kasvatustieteiden maisterit Paula Nilivaara Vaalajärveltä ja Ahti Tervonen Keuruulta sekä filosofian lisensiaatti Juhani Sirkiä Hollolasta. Virkaa olivat kesäkuussa hakeneet kasvatustieteiden maisterit Raija-Liisa Hakala Purmojärveltä, Anne Jernström Ruotsin Rimbosta, Pasi Kanniainen Perhosta, Martti Palomäki Ähtäristä ja Maija Peltola Vimpelistä sekä kasvatustieteiden tohtori Anna-Liisa Hännikäinen-Uutela Kuusasta, filosofian lisensiaatti Pasi Kekko Toivakasta ja filosofian maisteri Ilpo Lintula Laukaasta. Sivistyslautakunta päätti kesäkuun loppupuolella pidetyssä kokouksessa äänestyksen jälkeen, että viran hakuaikaa jatketaan ja jo virkaa hakeneet ovat mukana uudessa haussa. Yhteiskoulun uusi rehtori ottaa viran vastaan lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.