Rehtoriksi 11 ehdokasta

Vimpelin yhteiskoulun rehtorihaun toisella hakukierroksella sivistyslautakunta sai kolme uutta ehdokasta rehtorin virkaa hoitamaan. Viime perjantaina päättyneessä haussa virkaa hakivat kasvatustieteiden maisterit Paula Nilivaara Vaalajärveltä ja Ahti Tervonen Keuruulta sekä filosofian lisensiaatti Juhani Sirkiä Hollolasta. Virkaa olivat kesäkuussa hakeneet kasvatustieteiden maisterit Raija-Liisa Hakala Purmojärveltä, Anne Jernström Ruotsin Rimbosta, Pasi Kanniainen Perhosta, Martti Palomäki Ähtäristä ja Maija Peltola Vimpelistä sekä kasvatustieteiden tohtori Anna-Liisa Hännikäinen-Uutela Kuusasta, filosofian lisensiaatti Pasi Kekko Toivakasta ja filosofian maisteri Ilpo Lintula Laukaasta. Sivistyslautakunta päätti kesäkuun loppupuolella pidetyssä kokouksessa äänestyksen jälkeen, että viran hakuaikaa jatketaan ja jo virkaa hakeneet ovat mukana uudessa haussa. Yhteiskoulun uusi rehtori ottaa viran vastaan lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Jaa juttu: