A-pojat nollasivat Jymyn

Vimpelin Vedon A-pojat olivat selkä seinää vasten maanantain puolivälieräottelussaan Sotkamon Jymyä vastaan. Jymy oli voittanut ensimmäisen kohtaamisen. Kotijoukkue oli väkevällä pelipäällä, vaikkei juoksukarkeloita järjestänytkään. Voitto kirjattiin Vedolle 2–0 (2–0, 3–0). Vedon ulkopelin tarkkuudesta kertoo se, ettei Jymy saanut ottelussa aikaan yhtään kolmostilannetta vaan etenijä paloi viimeistään kolmostaipaleella. Vedon pelinjohtaja Kari Kleemola summaa suojattiensa vahvuudeksi tasaisuuden ja sen, että pelattiin koko joukkueella. Vedon ykköspalkittu oli kaksi juoksua tuonut Mikko Keski-Petäjä, joka oli vireessä myös ulkopelipaikallaan lautasen ääressä. Kakkospalkinnon pokkasi kaksi juoksua lyönyt kolmosvahti Ville Laitila. Kolmas ja välieräpaikan ratkaiseva puolivälieräottelu pelataan Sotkamossa tulevana perjantaina.

Jaa juttu: