Laita laatikkoon

Järviseudun Sanomien toimiston ovenpieleen on laitettu uusi postilaatikko. Se on lukollinen, joten nyt sinne voi jättää postia turvallisesti. Laatikko tarkistetaan joka arkiaamu kello 8. Laatikkoon voi jättää esimerkiksi kilpailukuponkeja, mielipidekirjoituksia, Kotitori-ilmoituksia, kokousilmoituksia, vanhoja valokuvia, Lukijan loola-kirjoituksia ja muuta lehdelle tarkoitettua materiaalia. Laita yhteystiedot postisi mukaan. Laatikko on tarpeellinen “palvelija” erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin toimisto on suljettuna.

Mainos

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.