Elmo Savola otteli Suomen-mestariksi Porissa

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Veikkojen Elmo Savola, 20, on voittanut kymmenottelun Suomen-mestaruuden Kalevan kisoissa Porissa viikonloppuna.

Savola voitti jo ensimmäisen kisapäivän eli lauantain yhteistuloksella 3925. Hän teki kaksi henkilökohtaista ennätystään hypättyään korkeutta 199 ja juostuaan 400 metriä aikaan 49,79. Ensimmäisen päivän jälkeen kisassa toisena oli Oriveden Ponnistuksen Juuso Hassi 3853 pisteellä.

Mainos

Sunnuntaina hän hyppäsi seipäässä 475 eli kisojen kolmannen henkilökohtaisen ennätyksensä. Seiväs oli lajeista kahdeksas, ja sen jälkeen Savolan voitto alkoi jo näyttää varmalta. Yhdeksännessä lajissa, keihäässä, hän sijoittui neljänneksi, ja viimeisen lajin eli 1 500 metrin juoksun seitsemäs sija riitti yhteistuloksen voittoon. Savola voitti Suomen-mestaruuden yhteistuloksella 7616 pistettä. Toiseksi tuli kilpakumppani Juuso Hassi 7524 pisteellä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.