Latukantiellä ajeleville!

Latukankantie Evijärven Kerttuan kylässä on mäkinen, mutkainen, pölyinen ja kivinen. Toivoisin, että autot, traktorit, mönkijät, mopot ynnä muut liikkuvat vempaimet huomioisivat nopeusrajoituksen joka on 60 km/h ja ajaisivat sen mukaisesti. Tiellä liikkuminen kävelijöille, pyöräilijöille, ja erityisesti lapsille olisi silloin paljon turvallisempaa.
Terveisin Kesälomalainen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.