Paavolasta Vimpelin kunnanjohtaja

Vimpelin kunnanvaltuusto valitsi hallintotieteiden maisteri Anita Paavolan perjantaina Vimpelin uudeksi kunnanjohtajaksi. Vimpelin kunnanhallitus oli esittänyt valtuustolle Paavolan virkaan valitsemista. Kunnanjohtajan virkaa tavoitteli yhdeksän henkilöä, joista kunnanjohtajan viranhakua valmistellut työryhmä haastatteli neljä. Kortesjärvellä asuva Paavola tuli Vimpelin kuntaan hallinto- ja talousjohtajan viransijaiseksi viime syyskuussa. Hän on toiminut Vimpelin vs. kunnanjohtajana toukokuusta lähtien. Helmikuusta 2011 Vimpelin kunnanjohtajana toiminut Juhani Laasanen jää virallisesti eläkkeelle syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.