Hippo-puiston avajaiset kruunasivat tehdyn työn

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin keskusta sai keskiviikkona avatusta Hippo-puistosta iloisen väriläiskän. Vimpelin kirkonkylän kyläyhdistyksen leikkipuiston eteen tekemä kova työ palkittiin avajaisten runsaalla osanottajamäärällä ja iloisilla ilmeillä. Tilaisuudessa nähtiin erikoisemmankin näköistä porukkaa, sillä kyläyhdistyksen hallituksen jäsenet hassuttelivat naamiaisasuissa nostattaen tunnelmaa entisestään.

Mainos

djmedia:25

Leikkikentän rakentaminen oli vuonna 2013 perustetun yhdistyksen ensimmäinen iso hanke, ja koettiin tärkeimmäksi kyläläisten viihtyvyyden kannalta. Projekti oli pitkä ja raskaskin, mutta Soile mukaan kyläyhdistyksen hallitus on tyytyväinen siihen, että on jaksettu puurtaa, kukin omien resurssiensa mukaan.
– Kenttä on ollut jo ennen avajaisia kovassa käytössä. Jalkapalloa on pelattu vesisateessakin, kertoi yhdistyksen puheenjohtaja Soile Kautiainen-Hietala.
Yksi aktiivinen talkoolainen on Markku Ylispangar, jonka ammattitaitoa kirvesmiehenä ja puuseppänä tarvittiin monessa kohtaa. Hän oli mukana muun muassa purkamassa tontilla aiemmin olleita Vistin rakennuksia ja rakentamassa aitaa. Työtunteja ei laskettu.
– Tämä on ollut koko kylän projekti, Ylispangar kertoi.
– Uusiakin projekteja on mietitty, mutta lukkoon ei ole suunnitelmia lyöty.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.