Paavola vahvoilla kunnanjohtajaksi

Vimpelin kunnanvaltuusto kokoontuu perjantaina 3.7. valitsemaan kunnanjohtajaa. Hallitus esittää valtuustolle, että virkaan valitaan Kauhavan Kortesjärvellä asuva hallintotieteiden maisteri Anita Paavola, joka toimii tällä hetkellä Vimpelin vs. kunnanjohtajana. Vimpelissä Paavola on työskennellyt viime syyskuusta lähtien, ensin hallinto- ja talouspäällikkönä ja myöhemmin hallinto- ja talousjohtajan viransijaisena. Kunnanjohtajan virkaa valmistellut työryhmä haastatteli virantäyttöä varten neljää virkaa hakenutta henkilöä. Kunnanjohtajan virkaa tavoitteli kaikkiaan yhdeksän hakijaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.