Isoketo Lännen loistavin

Hyvinkäällä sunnuntaina pelatussa miesten 81. Itä–Länsi -ottelussa ratkaisun avaimet itselleen nappasi Vimpelin Vedon Teemu Isoketo. Kolmosvahti pelasi Lännen kärkietenijänä ja meni kentälle 8/8 kertaa. ”Mini” toi ottelun ratkaisujuoksun ja valittiin kentän parhaaksi pelaajaksi. Supervuoron ainoan juoksun lyömisestä vastasi Vedon Henri Puputti. Arvo-ottelun ensikertalaiset Severi Lassila (Veto) ja Sami Mikkolanaho (Ankkurit) eivät tällä kertaa päässeet juoksunteon makuun.

djmedia:23

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.