Neljän auton kolari Evijärvellä

Muhoslainen 48-vuotias mies, kyydissään 13-vuotias lapsi, kuljetti henkilöautoa Evijärvellä Kortesjärventietä maanantaina 22.6. kello 16.05 pohjoiseen tarkoituksenaan ajaa Pietarsaarentien risteyksestä suoraan yli Kaustisen suuntaan, mutta lähti ylittämään tietä ilmeisimmin huomaamatta samanaikaisesti Lappajärven suunnasta tulevaa 48-vuotiaan uusikaarlepyylaismiehen kuljettamaa henkilöautoa, jolloin uusikaarlepyyläismiehen kuljettama auto törmäsi muhoslaismiehen auton kylkeen. Törmäyksen voimasta uusikaarlepyyläismiehen auto ajautui Kaustisen suunnasta tulleen risteyksessä pysähtyneenä olleen 37-vuotiaan evijärveläisnaisen, jolla kyydissä yksi matkustaja, henkilöauton kylkeen ja tämän jälkeen evijärveläisnaisen auto vieressään pysähtyneenä olleen 48-vuotiaan evijärveläismiehen, jolla kyydissään yksi matkustaja, henkilöauton kylkeen. Muhoslaismiehen auto vaurioitui kauttaaltaan ja molemmat autossa olleet kuljetettiin Seinäjoen keskussairaalaan tarkistuttamaan mahdollisia vammojaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Evijärven kunnanvaltuusto

Kokouksen aluksi kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esko Ahonen toivotti istuntokauden ensimmäisessä kokouksessa tervetulleeksi Evijärven kunnan kaksi uutta

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Evijärven kunnanvaltuusto

Kokouksen aluksi kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esko Ahonen toivotti istuntokauden ensimmäisessä kokouksessa tervetulleeksi Evijärven kunnan kaksi uutta

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.