Neljän auton kolari Evijärvellä

Muhoslainen 48-vuotias mies, kyydissään 13-vuotias lapsi, kuljetti henkilöautoa Evijärvellä Kortesjärventietä maanantaina 22.6. kello 16.05 pohjoiseen tarkoituksenaan ajaa Pietarsaarentien risteyksestä suoraan yli Kaustisen suuntaan, mutta lähti ylittämään tietä ilmeisimmin huomaamatta samanaikaisesti Lappajärven suunnasta tulevaa 48-vuotiaan uusikaarlepyylaismiehen kuljettamaa henkilöautoa, jolloin uusikaarlepyyläismiehen kuljettama auto törmäsi muhoslaismiehen auton kylkeen. Törmäyksen voimasta uusikaarlepyyläismiehen auto ajautui Kaustisen suunnasta tulleen risteyksessä pysähtyneenä olleen 37-vuotiaan evijärveläisnaisen, jolla kyydissä yksi matkustaja, henkilöauton kylkeen ja tämän jälkeen evijärveläisnaisen auto vieressään pysähtyneenä olleen 48-vuotiaan evijärveläismiehen, jolla kyydissään yksi matkustaja, henkilöauton kylkeen. Muhoslaismiehen auto vaurioitui kauttaaltaan ja molemmat autossa olleet kuljetettiin Seinäjoen keskussairaalaan tarkistuttamaan mahdollisia vammojaan.

Jaa juttu: